lup

Hvad vil du vide om

udfordringerSøg her:

udfordringer

24. maj 2018: Velkommen til siden om udfordringer, hvor du finder alt om udfordringer. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere udfordringer til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Udfordringer rummer mange muligheder for, de som besøger siden om udfordringer.
Tomas Haagen forlader Gorrissen Federspiel. Han kunne ikke sige nej til topjob hos Novo Nordisk.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af udfordringer i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af udfordringer til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte udfordringer til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Canberra, Algier, Saint John's, Saint George's, Bridgetown, San Jos, Dalap-Uliga-Darrit, Yaren, Reykjavik, Banjul, Podgorica, Dodoma, Kabul, Paris, San Marino, Kampala, Pretoria, Luxembourg, Nuku'alofa, Wien, Vilnius, Kigali, Freetown, Tokyo, Bern, Dakar, Mexico City, Porto-Novo, Naypyidaw, Santiago de Chile, Minsk, Andorra la Vella, Dublin, Tripoli, Honiara

Læs mere »

Nyheder

Kan Trump skabe fred i Korea?
Præsident Trump har en unik mulighed for at skabe en ny situation på den nordkoreanske halvø.
20 May 2018 | 11:00 am

Torsdagens aktier: Pandora og Ørsted trak C25 i rødt
Ørsted og Pandora fik stryg på aktiemarkedet torsdag, hvor det danske eliteindeks, C25, faldt 1,1 pct. til 1129,70.
24 May 2018 | 3:06 pm

Trumps aflysning af møde med Un sender aktier og renter ned
Aktiemarkederne var i USA i forvejen i minus torsdag morgen lokal tid, da USA's præsident, Donald Trump, annoncerede, at han aflyser det planlagte møde med Nordkoreas præsident den 12. juni, men nyheden accelererede udviklingen og sendte aktierne længere sydpå.
24 May 2018 | 3:05 pm

Torsdagens obligationer: Renten faldt efter rentereferat
Det danske obligationsmarked var torsdag præget af rentefald efter offentliggørelsen af referatet fra det seneste rentemøde i Den Europæiske Centralbank (ECB).
24 May 2018 | 3:03 pm

Genmab: Fase 3-forsøg med Arzerra når ikke det primære endemål
Genmabs toplinje-resultater fra et fase 3-forsøg med ofatumumab (Arzerra), der blev sat i gang i 2010, har ikke nået det forventede mål.
24 May 2018 | 3:02 pm

Læs fredagens business-kalender
Her er der nogle af fredagens erhvervsnyheder.
24 May 2018 | 3:00 pm

Ny lov får Apple til at give dig overblik over alle dine data
Med en ny funktion hos techgiganten Apple kan brugere af selskabets produkter få overblik over, hvilke personlige oplysninger Apple har om dem.
24 May 2018 | 1:30 pm

Danmarks dyreste børsnotering sætter Netcompany under maksimalt pres
Med løfter om voldsomme vækstrater og en historisk dyr børsnotering, der kan prissætte Netcompany til en værdi på over otte mia. kr., har selskabet sat forventningerne tårnhøjt. Direktør vil fortsat måles på at levere IT-projekter til tiden.
23 May 2018 | 4:15 pm

81 medarbejdere kan indkassere knap to mio. kr. på børsnotering: Netcompany-chef kalder optionsordning »fuldt fornuftig«
En lang række ansatte i Netcompany kan stå foran en gevinst, når it-virksomheden går på børsen i starten af juni.
23 May 2018 | 12:23 pm

Netcompany-topchef om børsnotering: Man skal investere med både hjertet og fornuften
Fra 7. juni bliver der et selskab mere på børsen i København, som investorerne kan investere i.
23 May 2018 | 12:00 pm

Netcompany: Ingen udsigt til udbytte de første par år
Hvis man ønsker at investere i Netcompany, der går på børsen i starten af juni, skal man ikke gøre det med drømmen om at få udbetalt et udbytte af sine aktier de første par år.
23 May 2018 | 11:57 am

Læs mere »

udfordringer


24. maj 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en udfordringer kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge udfordringer, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på udfordringer eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste udfordringer og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Lissabon, New Delhi, Bamako, Bangkok, Roseau, Moskva, Bagdad, Kuala Lumpur, Havanna, Tel Aviv, Beirut, Wien, Apia, Guatemala City, Bujumbura, Doha, Thimphu, Wellington, Maputo, Bern, Jerevan, Nairobi, Cayenne, Athen, Lusaka, Bissau, Singapore, Amsterdam, Gaborone, Male, Buenos Aires, Maseru, Antananarivo, Kampala, Addis Abeba

Se mere »