lup

Hvad vil du vide om

vallåsenSøg her:

vallåsen

12. december 2017: Velkommen til siden om vallåsen, hvor du finder alt om vallåsen. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere vallåsen til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Vallåsen rummer mange muligheder for, de som besøger siden om vallåsen.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af vallåsen i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af vallåsen til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte vallåsen til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Lusaka, Sucre, Georgetown, Amman, Baku, Beograd, Honiara, Paris, Kuala Lumpur, Mexico City, Lima, Bern, Juba, Athen, Doha, Nassau, Riyadh, Jerevan, Teheran, Algier, Prag, Washington D.C., Naypyidaw, Vilnius, Kabul, Nicosia, Thimphu, Taipei, Minsk, Luanda, Singapore, Tripoli, Nuuk, Astana, Lilongwe

Læs mere »

Nyheder

Revy anklages for racisme på årets plakat
Kerteminde-revyens sponsorer har modtaget et brev med opfordring til boykot af årets revy efter plakat med de fire skuespillere udklædt som sort, kineser, indianer og hvid.
12 December 2017 | 10:13 am

Tidligere Facebook-chef: Sociale medier ødelægger samfundet
Den sociale sammenhængskraft bliver ødelagt af Facebook og andre sociale medier, mener tidligere chef.
12 December 2017 | 8:10 am

12. låge: LCD Soundsystems fantastiske comeback fik enhver grådighedsmistanke til at forstumme
Hver dag frem til jul peger Berlingskes musikredaktion på de 24 sange, der har gjort størst indtryk i 2017. Bag dagens låge genopstår James Murphy og kompagni fra graven og kalder til dansabelt oprør i gaderne.
12 December 2017 | 7:00 am

Tidligere elev anklager Forfatterskole for sexchikane
En tidligere Forfatterskoleelev fortæller om krænkende oplevelser under studietiden. Forfatterskolen medgiver, at der har været problemer - men understreger, at man nu har fået en adfærdspolitik, der også omhandler seksuel chikane. Ifølge bestyrelsesformand bakker man nu entydigt op om de »krænkede elever«
12 December 2017 | 6:00 am

Er det tid til at skifte den sexistiske kunst ud?
Der er kunstværker på danske museer, der skildrer kvinder som sexobjekter og kan virke krænkende. Skal den slags kunst fjernes fra udstillinger eller bevares, så vi kan reflektere over fortidens kvindesyn?
12 December 2017 | 6:00 am

Vækstfonden låner gerne ud til landmænd – men pengene er dyre
I løbet af de seneste år er landbruget blevet storkunde hos den statslige Vækstfonden. Der er givet lån og kautioner for 2,5 mia. kr. til mere end 650 landmænd.
11 December 2017 | 7:00 am

Royal Unibrew satser stort på specialøl

11 December 2017 | 6:12 am

Dansk eksport af økologi er i hopla
Danmarks eksport af økologiske fødevarer, bl.a. mejeriprodukter, kød og æg, steg sidste år mere end nogensinde.
7 December 2017 | 8:34 am

Appetit på frugt og grønt får økologisk import til at vokse
Forbrugere i Danmark købte markant mere økologisk frugt og grønt fra udlandet i 2016. Også eksporten stiger.
7 December 2017 | 7:28 am

Europæiske ministre i fælles front mod amerikansk skatteplan
Finansministrene i Europas fem største økonomier har i et brev til Det Hvide Hus udtrykt stor bekymring over den skattereform, som det republikanske parti prøver at forhandle igennem i Washington.
12 December 2017 | 8:23 am

Kinesisk bilfabrikant sætter slutdato for benzinkøretøjer
Fra 2020 vil en Kinas store bilfabrikker stoppe salg af benzinbiler i Beijing. Fremtidig fokus er på elbiler.
12 December 2017 | 6:23 am

Johan vil løse bitcoins allerstørste problem
Bitcoin har mange udfordringer – Johan Halseth slutter nu hos Google for at løse det, mange anser for det største.
11 December 2017 | 12:54 pm

Der er selvfølgelig kun én Iron Lady

8 December 2017 | 3:13 pm

Bitcoin-site hacket: 460 millioner kroner på afveje
Godt og vel 4.700 bitcoins skal være forsvundet ud i cyberspace efter et dataangreb på bitcoin-sitet NiceHash.
8 December 2017 | 12:24 pm

Læs mere »

vallåsen


12. december 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en vallåsen kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge vallåsen, som internettet.
Hver uge kårer Berlingske Business ugens vinder, samt ugens taber. Og i denne uge bruger erhvervsredaktøren ordet uprofessionel om ugens taber. Kig med her og se, hvem der har gjort sig fortjent til de to titler i denne uge.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på vallåsen eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste vallåsen og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Harare, Dakar, Freetown, Vatikanstaten, Nairobi, Tbilisi, Basseterre, Bras, Phnom Penh, Baku, Riga, Panama City, Managua, Mogadishu, Vaduz, Warszawa, Tirana, Buenos Aires, Funafuti, Nicosia, Santo Domingo, Vientiane, Pyongyang, Maputo, Sofia, Dusjanbe, Chisinau, Bridgetown, Kampala, Sana, Asmara, Yaren, Cayenne, Minsk, Port of Spain

Se mere »