lup

Hvad vil du vide om

vejledningSøg her:

vejledning

26. juni 2017: Velkommen til siden om vejledning, hvor du finder alt om vejledning. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere vejledning til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Vejledning rummer mange muligheder for, de som besøger siden om vejledning.
Når den nye boligskatteaftale træder i kraft i 2021vil nye husejere på Frederiksberg, Amager og Hellerup opleve stigninger i ejerboligbeskatningen på mere end 50 pct., viser beregninger fra Økonomisk Ugebrev.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af vejledning i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af vejledning til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte vejledning til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bridgetown, London, Nouakchott, Beijing, Stockholm, San Salvador, Bangui, Teheran, Hanoi, Naypyidaw, Tirana, Islamabad, Skopje, Bagdad, Port-au-Prince, Podgorica, Lusaka, Bukarest, Paris, Vilnius, Thimphu, Dili, Lilongwe, Kabul, Juba, Jakarta, Berlin, Accra, Malabo, Warszawa, Cayenne, Dhaka, Harare, Lissabon, Helsingfors

Læs mere »

Nyheder

40 syersker besvimede på dansk modebrands fabrik
Den danske tøjproducent Bestseller producerer varer på fabrikker, hvor omkring 40 syersker er besvimet.
25 June 2017 | 10:03 pm

Ny metode kan opdage eksamenssnyd
Forskere udvikler system, der kan opdage, om en elev har skrevet sin eksamensopgave selv eller har fået andre til at skrive den.
25 June 2017 | 5:16 pm

Borgmester: Skyderierne har skabt en enorm utryghed
En stor visitationszone er oprettet i det vestlige Aarhus. Borgmester Jacob Bundsgaard er tilfreds.
25 June 2017 | 3:55 pm

Mand såret i knivstikkeri ved busstoppested i Aarhus V
Østjyllands Politi undersøger et knivoverfald i Aarhus' vestlige udkant. Ingen livstruende skader.
25 June 2017 | 3:42 pm

Løgismose tilbagekalder kylling med diarrébakterie
Bakterien campylobacter er fundet i kylling og kyllingelår fra virksomheden Løgismose.
24 June 2017 | 6:00 am

Dyrere kød og lavere udgifter booster landmænds indtjening
Det går bedre med økonomien i dansk landbrug, viser opgørelse fra Danmarks Statistik.
23 June 2017 | 7:31 am

George Clooney sælger sit tequilamærke for milliarder
Skuespilleren begyndte i 2013 sammen med to partnere at lave tequila. Nu bliver mærket solgt til Diageo.
22 June 2017 | 4:08 am

Bornholmsk rejekonge gør det igen - Ocean Prawns får historisk højt overskud
Ocean Prawns Gruppen med milliardæren Kristian Barslund Jensen i spidsen havde i 2016 sit næstbedste år i selskabets historie. Rejekongens koncern fik et overskud efter skat på over 90 millioner kr. ud af en omsætning på knap 750 millioner kr.
21 June 2017 | 4:00 pm

Svimlende høje smørpriser - og nu får Arlas landmænd mere for mælken
Boom i priserne på bl.a. smør hos kunder den globale bageri- og isindustri får Arla Foods til at hæve betalingen til mælkeproducenterne.
21 June 2017 | 11:00 am

Læs mere »

vejledning


26. juni 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en vejledning kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge vejledning, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på vejledning eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste vejledning og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Kampala, Antananarivo, Santo Domingo, Caracas, Bridgetown, Panama City, Nuuk, Yaound, Tripoli, Port-au-Prince, Roseau, Hanoi, Bissau, Georgetown, Valletta, Kuala Lumpur, Khartoum, Lusaka, Phnom Penh, Tbilisi, Damaskus, Vatikanstaten, Washington D.C., Saint George's, Astana, Warszawa, Maputo, Tegucigalpa, Melekeok, Monaco, Colombo, Asjkhabad, Tokyo, Madrid, Funafuti

Se mere »