lup

Hvad vil du vide om

ventetidSøg her:

ventetid

12. december 2017: Velkommen til siden om ventetid, hvor du finder alt om ventetid. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere ventetid til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Ventetid rummer mange muligheder for, de som besøger siden om ventetid.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af ventetid i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af ventetid til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte ventetid til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Djibouti, Bogot, Libreville, Nuku'alofa, Suva, Vaduz, Tripoli, Islamabad, Tegucigalpa, Mexico City, Saint John's, Harare, Amman, Kiev, Bangui, Jakarta, Abidjan, Luanda, Bern, Vatikanstaten, Lima, Male, Asmara, Melekeok, Manila, Maseru, Banjul, Moskva, Guatemala City, Juba, San Salvador, Tokyo, Abu Dhabi, Amsterdam, Kinshasa

Læs mere »

Nyheder

Kristian og Peter sagde deres velbetalte job op: Nu er de tæt på at sælge dansk designperle
Her er de vigtigste ting, du skal vide, før du starter din dag. Vi læser erhvervsnyhederne og tjekker aktiekurserne, før du står op, så du kun behøver at læse én artikel fra morgenstunden for at være helt opdateret.
12 December 2017 | 6:31 am

Bredt politisk flertal vil gøre op med slappe bankregler
Folketingets Erhvervsudvalg har iværksat en undersøgelse af lovgivningen i udlandet, hvor bankledelser i højere grad end i Danmark er blevet draget til ansvar efter finanskrisens udskejelser. Udvalget afkræver også justitsministeren en redegørelse for, om bagmandspolitiet har ressourcer nok.
11 December 2017 | 7:00 pm

Bankbosser i politisk unåde
Erhvervskommentar.
11 December 2017 | 7:00 pm

Finansiel Stabilitet beder om tre måneders tænkepause i Roskilde Bank-sagen
Fire uger var ikke nok for Finansiel Stabilitet til at gøre op med sig selv, hvorfor sagen mod den tidligere ledelse i Roskilde Bank er anket til Højesteret. De sagsøgtes advokater raser over udsættelsen af sagen. Deres klienter har ventet på en afgørelse i snart otte år.
9 December 2017 | 7:00 am

Uret er sat i gang: Finanslovens stemmes igennem om ti dage
Liberal Alliance vil kun stemme for en finanslov, hvis der opnås enighed om aftaler for skat og udlændinge.
12 December 2017 | 10:00 am

Trods usikkerhed om afgift styrer bilsalget mod nyt rekordår
Selv om udsigt til ændrede afgifter lagde en dæmper på bilsalget i flere måneder, tegner 2017 til nyt rekordår.
12 December 2017 | 9:20 am

Sophie Løhde vil stoppe offentligt ansattes lønstigninger
De offentligt ansatte kan se frem til hårde lønkrav, når der skal forhandles ny overenskomst på det offentlige område.
12 December 2017 | 7:18 am

Udsigt til hård lønstrid for 600.000 offentligt ansatte
Surhed over for og mistro til de offentlige arbejdsgivere har fået lærere, sygeplejersker, sosu'er og alle øvrige flere end 600.000 offentligt ansatte til at indgå en historisk tredobbelt musketered, før forårets overenskomstforhandlinger skydes i gang tirsdag
12 December 2017 | 6:50 am

Dansk Supermarked introducerer vegansk hakkekød
Danske forbrugere kan i det nye år købe en plantefars som alternativ til hakkekød.
11 December 2017 | 9:43 pm

Læs mere »

ventetid


12. december 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en ventetid kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge ventetid, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på ventetid eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste ventetid og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bissau, Maputo, Tripoli, Beirut, Prag, Yaound, Berlin, Dodoma, Maseru, Port Vila, Paramaribo, Castries, Nuku'alofa, Malabo, Male, Vatikanstaten, Bangui, Niamey, Athen, Podgorica, Dalap-Uliga-Darrit, Port Moresby, Astana, Islamabad, Basseterre, Kuala Lumpur, Bisjkek, Luanda, Nicosia, Georgetown, Managua, Mbabane, Valletta, Minsk, Monaco

Se mere »