lup

Hvad vil du vide om

verdenskortSøg her:

verdenskort

23. august 2017: Velkommen til siden om verdenskort, hvor du finder alt om verdenskort. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere verdenskort til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Verdenskort rummer mange muligheder for, de som besøger siden om verdenskort.

Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af verdenskort i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af verdenskort til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte verdenskort til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Abu Dhabi, Djibouti, Asunci, Washington D.C., Beijing, Amsterdam, Kinshasa, Port Vila, Maputo, Addis Abeba, San Jos, Abuja, Montevideo, Astana, Dusjanbe, Panama City, Tallinn, Banjul, Pyongyang, Bisjkek, Teheran, Ouagadougou, South Tarawa, Nuku'alofa, Dili, Georgetown, Skopje, Freetown, Cayenne, Amman, Nassau, Saint John's, Ankara, Bujumbura, Bissau

Læs mere »

Nyheder

PFA-topchef: 2017 kan blive et lige så godt investeringsår som 2016
Investorer kan takket være stærke halvårsregnskaber over en bred front og stabilitet på to andre fronter ifølge PFA-topchef Allan Polack forvente gode afkast i 2017.
22 August 2017 | 1:37 pm

Rentefesten fortsætter: Lån 1 mio. kr. for 790 kr. om måneden
Boligejere står til at få flere penge mellem hænderne, når rentetilpasningsauktionerne slutter senere på ugen.
22 August 2017 | 12:56 pm

Jyske Bank kommer med aggressivt træk i kampen om boliglån
Landets tredjestørste bank vil ikke give nogen garantier i forhold til at holde bidragssatserne på realkreditlånene i ro, men kommer i stedet med et nyt tiltag i kølvandet på kritik af manglende konkurrence på markedet.
22 August 2017 | 8:20 am

Trods milliardindtjening: Jyske Bank står stille på bankdrift
Landets tredjestørste bank kommer ud af årets første seks måneder med en markant stigning på bundlinjen. Men det er ikke den traditionelle bankdrift, der sikrer væksten.
22 August 2017 | 6:24 am

Pensionskasse-bommert: Må betale 100.000 til kræftramt
Pensionskasse laver fejl og må betale kræftramt mand 100.000 kroner for kritisk sygdom, selvom manden ikke var dækket.
21 August 2017 | 11:40 am

Fiat Chrysler overvejer at sælge Maserati og Alfa Romeo
Den italiensk-amerikanske bilkoncern Fiat Chrystler overvejer ifølge anonyme kilder tæt på sagen at sælge Maserati og Alfa Romeo. Det skriver erhvervsmediet Bloomberg.
23 August 2017 | 3:38 pm

Mærsk-rival rygtes klar med ordre på rekordskibe
Den franske rederigigant CMA CGM har angiveligt besluttet sig for at bestille ni rekordstore containerskibe hos to kinesiske skibsværfter. Det skriver flere medier med henvisning til den kinesiske avis China Daily.
23 August 2017 | 9:16 am

Johan Uggla får ny rolle i Mærsk-gruppen
Mærsk-arvingen Johan Uggla bliver ny chef for Maersk Training, som uddanner offshore-medarbejdere i sikkerhed. Hans forgænger, Claus Bihl, stopper efter i alt 37 år i Mærsk-gruppen.
22 August 2017 | 2:45 pm

Rambøll vinder stor kontrakt på finsk letbane
Rambøll skal være rådgiver på byggeri af ny finsk letbane. Den store kontrakt er på 160-180 mio. kr.
22 August 2017 | 10:02 am

Der opføres, købes og sælges ejendomme som aldrig før
Investeringerne i fast ejendom ligger på et meget højt niveau for tiden. Der opføres, købes og sælges ejendomme og ejendomsprojekter i højt tempo, og mange kapitalfonde ønsker at investere i fast ejendom. En ny afgørelse viser, hvordan en kapitalfond, som investerer i fast ejendom, beskattes.
23 August 2017 | 3:54 pm

Ejendomsselskab: Det er ikke længere kun de store byer, der er interessante
Det statslige ejendomsselskab, der afvikler de ejendomme, som er blevet tilovers, mærker tydeligt, at det nu ikke kun er de store byer, der er interessante for investorerne. Godt halvdelen af ejendommene i porteføljen er nu sat
23 August 2017 | 2:15 pm

Et hjørne af ejendomsbranchen sitrer lige nu af uro
Modsat mange andre grene af ejendomsbranchen viser administrationsselskaberne ikke ovenud gode resultater i disse år. Samtidig rumler konsolideringsbølgen – drevet af, at alle frygter at komme bagud i konkurrencen.
23 August 2017 | 12:34 pm

Direktør vil have byerne ud til boligområderne
De almene boligselskaber har i for mange år været præget af manglende konkurrence, vanetænkning og beslutninger truffet på grundlag af følelser frem for fakta, mener adm. direktør for Domea.dk, Thomas Holluf Nielsen. Men branchen moderniseres i disse år, vurderer han.
23 August 2017 | 11:30 am

Københavns Kommune sletter »illegale udvandrere«
Mange udlændinge er registreret i København, selv om de er flyttet hjem. Københavns Kommune har i sidste kvartal slettet cirka tusind af dem. Det handler især om studerende, der glemmer at melde fraflytning – og som nu naturligvis ikke står i kø efter en ungdomsbolig.
18 August 2017 | 1:30 pm

Læs mere »

verdenskort


23. august 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en verdenskort kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge verdenskort, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på verdenskort eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste verdenskort og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Juba, Lom, Asmara, Maseru, Port Moresby, Bangkok, Niamey, Nouakchott, Kairo, Lusaka, San Salvador, London, Khartoum, Islamabad, Rom, Accra, Bisjkek, Bagdad, Bissau, Pyongyang, Santiago de Chile, Managua, Damaskus, Lilongwe, Sofia, Bern, Ankara, Vatikanstaten, Wellington, Teheran, Taipei, Castries, Tbilisi, Lima, Skopje

Se mere »