lup

Hvad vil du vide om

verdenskortetSøg her:

verdenskortet

17. oktober 2017: Velkommen til siden om verdenskortet, hvor du finder alt om verdenskortet. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere verdenskortet til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Verdenskortet rummer mange muligheder for, de som besøger siden om verdenskortet.

Artiklen er opdateret med GOG's resultat i bunden.

I 52 minutter lignede det et overraskende indtog i pokalsemifinalen for 888 Ligaens bundprop, TM Tønder.

Men på en god slutspurt sikrede Ribe-E...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af verdenskortet i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af verdenskortet til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte verdenskortet til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Teheran, Bamako, Nuku'alofa, Amsterdam, Sarajevo, Lima, Paramaribo, Managua, Bangkok, Castries, Stockholm, Tel Aviv, Georgetown, Melekeok, Bern, Dalap-Uliga-Darrit, Monaco, Saint George's, Juba, Windhoek, Libreville, Riyadh, Dodoma, Dhaka, Katmandu, Niamey, Bujumbura, New Delhi, N'Djamena, Thimphu, Nicosia, Seoul, Doha, Zagreb, Brazzaville

Læs mere »

Nyheder

Björk: Instruktør ville jagte mig over altan midt om natten
Lars von Trier nægter at have sexchikaneret sangerinden Björk, der fremlægger nye detaljerede anklager.
17 October 2017 | 7:02 pm

Bag facaden

17 October 2017 | 3:00 pm

Runer og vikingsesværd skal give børn lyst til læsning
Ti folkebiblioteker landet over er gået sammen om udstillingsprojektet »Fang fortællingen«, der tager afsæt i ti populære børnebøger. Her kan man bruge alle sanser i jagten på den gode fortælling.
17 October 2017 | 1:20 pm

Partier ønsker licens afskaffet til fordel for TV-skat: »Licens er en asocial afgift«
Alternativet og Dansk Folkeparti er fortalere for, at medielicensen i traditionel forstand må vige for en ny TV-skat, sådan som det nu foreslås i Sverige. Venstre er åben over for en ændring, men vil vente med at lægge sig fast på noget bestemt, indtil medieforhandlingerne finder sted.
17 October 2017 | 1:12 pm

Populær P3-vært stopper: Det er ikke længere mit drømmejob
David Mandel, der er vært på DR's P3, har besluttet sig for at sige op.
17 October 2017 | 11:49 am

Prisdrop: Jane Aamund sænker prisen på sin udsigts-villa
Selvom sensommerudsalget efterhånden er væk fra hylderne, og der fortsat er uger til, at Black Friday-rabatterne rammer markedets varer, kan du nu få en pæn rabat på en af vor tids mest læste danske forfatterinders hjem.
17 October 2017 | 11:00 am

Danmark rundt: Så vildt kan du bo for en million
Fra øst til vest. Fra nord til syd. Fra landhus til murermestervilla. Eller fra parcelhus til bungalow.
17 October 2017 | 9:00 am

Derfor kaster norske rigmænd penge efter danske projekter
Wenaas-familien, Petter Stordalen og ejendomskongen Ivar Tollefsen investerer alle i danske ejendomme. De danske boligøkonomer forstår interessen.
17 October 2017 | 8:59 am

Politiet: Andelsforeningers konti brugt til at dække falleret udlandseventyr
Andelsforeningers midler kan være blevet brugt til at dække fejlslagne ejendomsinvesteringer og et mellemværende med Skat.
16 October 2017 | 12:45 pm

Jeudan køber seks ejendomme i København for 670 mio. kr.
Ejendomsselskabet Jeudan har haft den store tegnebog fremme og erhvervet otte ejendomme i København for samlet 670 mio. kr. Det fremgår af en meddelelse fredag eftermiddag.
13 October 2017 | 1:34 pm

Læs mere »

verdenskortet


17. oktober 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en verdenskortet kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge verdenskortet, som internettet.
Fordelene ved at være første kvinde på en post har ikke kunnet opveje de barrierer, der også følger med, fortæller tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt i et interview i Berlingske Business Magasins særnummer "100 kvinder på toppen". I særnummeret fortæller hun og en række andre pionerer om, hvordan det var at være første kvinde på deres post.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på verdenskortet eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste verdenskortet og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Panama City, Budapest, Dhaka, Tripoli, Mbabane, Zagreb, Kigali, Berlin, Tel Aviv, Belmopan, Bern, Roseau, Juba, Stockholm, Kampala, Madrid, Port Louis, Brazzaville, Teheran, Quito, Manila, Lusaka, Warszawa, Manama, Addis Abeba, Kuwait City, Vientiane, Tegucigalpa, Bisjkek, Kingstown, Abu Dhabi, Lom, Dublin, Abidjan, Port-au-Prince

Se mere »