lup

Hvad vil du vide om

virtuelle verdenerSøg her:

virtuelle verdener

17. oktober 2017: Velkommen til siden om virtuelle verdener, hvor du finder alt om virtuelle verdener. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere virtuelle verdener til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Virtuelle verdener rummer mange muligheder for, de som besøger siden om virtuelle verdener.
Her er nogle af onsdagens begivenheder.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af virtuelle verdener i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af virtuelle verdener til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte virtuelle verdener til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Palikir, Vatikanstaten, Santiago de Chile, Taipei, Luxembourg, Djibouti, Kingstown, Prag, Lilongwe, Budapest, Tbilisi, Lusaka, Bamako, Antananarivo, Manama, Manila, Dalap-Uliga-Darrit, Monrovia, Luanda, Bangkok, Bryssel, Moskva, Canberra, Maputo, Kigali, Honiara, Baku, Tunis, Moroni, Abidjan, Santo Domingo, Bridgetown, Monaco, Nuuk, Sucre

Læs mere »

Nyheder

Her er de nominerede til Årets Leder 2017
For 16. gang er en række erhvervsledere udvalgt til lederprisen. I finalefeltet befinder bl.a. den snart forhenværende CEO i Lundbeck, Kåre Schultz og Microsofts Marianne Dahl Steensen.
15 October 2017 | 6:00 pm

Arsenals stille sportskonge er røget ind i russisk slagsmål
Den amerikanske forretningsmand Stan Kroenke er røget ind i et nyt slagsmål med den russisk-usbekiske rigmand Alisjer Usmanov om ejerskabet af fodboldklubben Arsenal. Kroenke ejer flere andre sportshold i USA og går under tilnavnet »Stille Stan«.
10 October 2017 | 3:30 pm

Cybertruslen: Alle kan købe et hackerangreb for 30 kroner
Det sorte marked for cyberkriminalitet er en stadig voksende milliardindustri, hvor du kan købe et angreb for bare 30 kroner i timen. Derfor er det blevet et lukrativt spil for både nationalstater og småkriminelle.
6 October 2017 | 10:00 am

Her er ugens taber og vinder i erhvervslivet
Hver uge kårer Berlingske Business ugens vinder, samt ugens taber. Og i denne uge har ugens vinder sat gang i en gammel kendt debat om at sikre en bedre repræsentation af kvinder i dansk erhvervsliv.
6 October 2017 | 7:15 am

Ugens vinder og taber i erhvervslivet udspringer af samme virksomhed
Hver uge kårer Berlingske Business ugens vinder, samt ugens taber. Og i denne uge skal taber og vinder findes i den samme virksomhed. Kig med her og se, hvem der har gjort sig fortjent til de to titler i denne uge.
6 October 2017 | 6:39 am

Advokat var for grådig – får barberet sit kuratorsalær
Advokat Rune Hyllested gør sig i insolvens, altså konkursbehandling. Siden februar 2015 har han været kurator i omkring 40 konkursboer – mange af disse landbrugskonkurser.
16 October 2017 | 7:00 am

Advokat fyret som kurator – hyrede sin bror til at sælge maskiner og rydde op på ejendom
Det koster den fremadstormende advokat Rune Hyllested dyrt, at han hyrede og betalte sin brors firmaer for opgaver for et konkursbo efter en falleret landmand. Skifteretten i Hjørring har fyret ham som kurator i konkursboet.
16 October 2017 | 7:00 am

Rådgiverbranchen vokser hurtigere end resten af erhvervslivet
Rådgivning om ledelse, IT og design er blandt de rådgivningsydelser, der vokser mest.
2 October 2017 | 6:00 am

PwC-boss: »Jeg har en fornemmelse af, at vi er de eneste, der satser benhårdt på at være et anerkendt revisionsfirma«
Efter endnu et vækstår vil PwC skille sig ud fra konkurrenterne med et stærkt fokus på revision, selv om den del af forretningen er den langsomst voksende.
2 October 2017 | 6:00 am

Kendt advokats søskende rejser klagesag mod ham
Advokat Christian Harlang har fået endnu en klagesag på halsen. Denne gang er det hans egne søskende, der har indklaget ham for Advokatnævnet, skriver Weekendavisen fredag.
29 September 2017 | 8:42 am

Sensuel kvinde mellem to syngende mænd
"(B) romance" er noget så sympatisk som en ny, dansk kammermusical, men den er også lidt tilbageskuende i sit syn på køn og kærlighed.
16 October 2017 | 9:45 am

Der er ingen fucking tears in Heaven
Stærk præstation af Anders Juul, alene på et løbebånd, i sorgberetningen »Jeg løber« på Det Kongelige Teater.
6 October 2017 | 8:59 am

Huxi Bach bliver bare bedre
Den skiftevis alvorlige og muntre mand fra Aalborg graver sig ned i ulogiske detaljer i politikere og journalisters gøren og laden. Det er både morsomt og klogt.
6 October 2017 | 4:15 am

Seebach-musical behøver ikke sige undskyld
Musicalen "Seebach" er en rørende historie om tilgivelse og en forestilling med hjertet på rette sted.
30 September 2017 | 9:19 am

»Jeg har taget livet af mig, jeg er, hvor jeg skal være«
Kammeroperaen "Nedstigning" er almindelighed og mystik, hverdag og livets store spørgsmål i en sprød og fascinerende blanding.
27 September 2017 | 5:54 am

Læs mere »

virtuelle verdener


17. oktober 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en virtuelle verdener kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge virtuelle verdener, som internettet.
Der mangler respekt i trafikken, når bedemænd kører kister fra kirke til krematorium efter en bisættelse. Bedemænd og præster opfordrer til at udvise hensyn for de afdøde og deres efterladte.Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på virtuelle verdener eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste virtuelle verdener og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Pretoria, Algier, Moroni, Bern, Phnom Penh, Manama, Nairobi, Rom, Dublin, Ankara, Melekeok, Niamey, Kuwait City, Bisjkek, Zagreb, Tegucigalpa, Asunci, Kingstown, Amsterdam, Astana, Port Moresby, Bangui, Georgetown, Yaren, Libreville, Athen, Havanna, Doha, Bamako, Reykjavik, Apia, Panama City, Lusaka, Belmopan, Stockholm

Se mere »