lup

Hvad vil du vide om

wallahSøg her:

wallah

20. november 2017: Velkommen til siden om wallah, hvor du finder alt om wallah. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere wallah til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Wallah rummer mange muligheder for, de som besøger siden om wallah.
Ingeniørkoncernen Rambøll har hyret en ny finansdirektør, og valget er faldet på Marianne Sørensen, der kommer fra en tilsvarende stilling hos Maersk Drilling.
Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af wallah i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af wallah til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte wallah til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Bangui, Port Louis, Accra, Warszawa, Sarajevo, Luxembourg, Mbabane, Thimphu, Dusjanbe, Lusaka, Jerevan, Dodoma, Tripoli, Pyongyang, Monaco, Lissabon, Andorra la Vella, Luanda, Libreville, Santo Domingo, Prag, Cayenne, Abu Dhabi, Skopje, Ouagadougou, Apia, Praia, Nairobi, Minsk, Athen, Singapore, Tasjkent, Nuuk, Tunis, Santiago de Chile

Læs mere »

Nyheder

Skjern er tilbage på CL-førsteplads

Skjerns håndboldherrer ligger lunt i svinget til at gå videre fra gruppespillet i Champions League, efter holdet søndag tog en sejr på 35-25 over norske Elverum.

Med sejren fører Skjern nu gruppe C...


19 November 2017 | 5:30 pm

Nykøbing sejrer over slovensk storhold efter slutspurt

Håndboldkvinderne fra Nykøbing Falster tager fire point med videre til hovedrunden i Champions League.

Det blev afgjort søndag, hvor det danske mesterhold på hjemmebanen i Næstved slog slovenske RK...


19 November 2017 | 3:50 pm

Danmarks VM-modstander overtaler tv-ekspert til at blive landstræner

Kun to uger inden VM-slutrunden i kvindehåndbold har Montenegro præsenteret en ny træner.

Den 47-årige svensker Per Johansson er sprunget fra sit job som tv-ekspert under slutrunden, fordi han plud...


19 November 2017 | 8:55 am

Dansk stortalent blev begejstret over sin egen specielle scoring

To sekunder manglede der af første halvleg mellem GOG og Århus Håndbold, da Lasse Møller leverede et skud, der vil blive husket.

Efter hurtige afleveringer fra to medspillere modtog G...


18 November 2017 | 6:26 pm

GOG topper ligaen efter sejr over Århus

GOG topper herrernes liga, efter en sejr på udebane over Århus Håndbold lørdag eftermiddag.

En kamp hvor især én spiller gjorde forskellen - GOG's Lasse Møller.

Lasse Møller kom på midtvejs ...


18 November 2017 | 4:51 pm

Pandora topchef på vækstjagt uden prisrabatter
Pandoras topchef, Anders Colding Friis, går i rette med kritiske analytikere.
17 November 2017 | 6:50 am

H+Hs indtjening får et løft trods lavere omsætning
H+H International kom ud af månederne juli, august og september med et lille fald på toplinjen, da omsætningen lød på 430,4 mio. kr. mod 438,7 mio. kr. i perioden får et år siden.
15 November 2017 | 8:20 am

NKT lander helt som ventet efter 3. kvartal
NKT (tidligere NKT Cables) bekræfter i sit regnskab for tredje kvartal onsdag de foreløbige finansielle resultater, som selskabet kom med allerede 10. oktober.
15 November 2017 | 7:12 am

Nilfisk venter solid årsvækst efter godt tredje kvartal
Nilfisk havde med egne ord et fint tredje kvartal, viser selskabets første regnskab siden udskillelsen fra NKT, der dog viste tilbagegang på de fleste poster.
15 November 2017 | 7:05 am

Læs mere »

wallah


20. november 2017: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en wallah kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge wallah, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på wallah eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste wallah og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Bagdad, Wellington, Montevideo, Reykjavik, Freetown, Nouakchott, Accra, Port Moresby, Nuku'alofa, Tbilisi, Monaco, Moskva, Windhoek, Vilnius, Ankara, Nassau, Bryssel, Saint John's, Ulan Bator, Sarajevo, Luxembourg, Bisjkek, Podgorica, Paris, Kiev, Nuuk, Tallinn, Praia, Mogadishu, Gaborone, Helsingfors, Washington D.C., Berlin, Djibouti, Amman

Se mere »