lup

Hvad vil du vide om

xml-formatSøg her:

xml-format

18. marts 2018: Velkommen til siden om xml-format, hvor du finder alt om xml-format. I Danmark er en stor del af befolkningen internetbrugere og der er stor tradition for shopping på internettet, da dette giver mulighed hurtige og nemme løsninger for danske forbrugere. Ni ud af ti husstande i Danmark er forbundet til internettet, hvilket er i overensstemmelse med stigningen i online salg af varer og tjenesteydelser.
Både indtægter og priser i Danmark er høj sammenlignet med andre nordiske lande. Det er derfor, det også nordmændene som gennemsnit brugt flest penge på e-handel i 2013 per indbygger. Samlet set e-handlede danske forbrugere xml-format til 19,2 milliarder i første kvartal af 2014. På samme parameter er Danmark det nordiske land, der har den højeste andel af udenlandske køb online.
Rapporten giver et samlet overblik over de regler og markedsforhold, som e-handlende bør være bevidst om salg til det danske marked. Rapporten er af natur overlegen, mens betingelser for de enkelte virksomheder vil variere fra industrien, ressourcer, international erfaring med ambition mm. Det anbefales derfor at søge yderligere rådgivning, inden udvidelse til Danmark startede, og det understreges yderligere, at statsministeren ikke kan holdes ansvar for beslutninger baseret på denne rapport.
Xml-format rummer mange muligheder for, de som besøger siden om xml-format.

- Var det Line Jørgensen, der lige var oppe og hilse på hele Team Esbjergs bestyrelse?, spurgte Thomas Kristensen.

- Ja, svarede Bent Nyegaard under kommenteringen af lørdagens opgør mellem Tea...


Det viser sig, at e-handel er mest udbredt blandt danske mænd end blandt danske kvinder. De danske mænd handlede i gennemsnit mere end 22% end de danske kvinder i 2013, til kvinder oftere end mænd online. Den mindst omfattende måde at komme ind på det danske marked gennem eksport af xml-format i form af e-handel. Her betragtes virksomheder til ikke at have en omsætning i Danmark. I et sådant tilfælde er det det udenlandske selskab, som står for ordre accept og forsendelse af varer til Danmark mens modtageren af ??varerne, der står for import. Den udenlandske virksomhed således at man undgår enhver registrering og rapporteringskravene i Danmark og er ikke skattepligtig i Danmark. Indførsel af xml-format til Danmark, er det derfor modtager er ansvarlig for at betale alle afgifter. Hensigten med denne løsning vil afhænge af, om modtageren ønsker at tage ansvar ved at indføre varen selv og betale moms opkræves på import af udenlandsk varer til Danmark. Dette skal afvejes mod hvilke planer virksomheden har med hensyn til at komme ind på det danske marked.


En fortoldning skal udføres, uanset om der er nogen told- eller ikke. Gebyret er fra 125,- hvis modtageren er godkendt i forvejen. Post Danmark tager 245,- kroner på emner under 1.000,-. For forsendelser til Danmark, er det vigtigt at huske proforma faktura til fortoldning. Told vil blive pålagt moms, uanset erklæret eller ikke dansk moms. Sikre fakturering uden dansk moms. For at gøre det lettere for danske kunder norsk butik, der modtager det bestilte For hvor alt er betalt, er det nødvendigt at etablere en norsk moms repræsentant vil sørge for at sende det korrekte xml-format til kunden, som så slipper der vedrører fortoldning. Her er en liste over godkendte byer: København, Berlin, Rabat, Thimphu, Dusjanbe, Saint George's, Doha, Bandar Seri Begawan, Santiago de Chile, Luanda, Jakarta, Bridgetown, Dalap-Uliga-Darrit, Beirut, Bukarest, Amsterdam, Bogot, Beograd, Port Vila, Havanna, Harare, Mbabane, Tallinn, Hanoi, Baku, New Delhi, Lilongwe, Melekeok, Tbilisi, Dhaka, Helsingfors, Porto-Novo, Djibouti, Nicosia, Ankara, Ouagadougou

Læs mere »

Nyheder

Bliver vi snydt for arv efter vores far?
En far har i sit testamente givet sine to børn fra første ægteskab den mindst mulige arv.
17 March 2018 | 6:00 am

Renterne er på vej op - så stor bliver ekstraregningen til boligejerne
I en rundspørge kommer realkreditselskaberne med deres bud på, hvor meget renterne vil stige i de kommende år. Holder prognoserne stik, kan en typisk boligejer med et afdragsfrit flekslån se frem til en årlig ekstraregning på op mod 25.000 kroner i 2020.
17 March 2018 | 5:29 am

I dagens Rusland er præsident Putin både indeni og udenpå
Og det bliver han ved med at være de næste 6 år efter dagens valg, der i detaljer er styret fra Kreml. Imens skændes oppositionen om en mindeplade for den myrdede politiker Boris Nemtsov.
18 March 2018 | 6:54 am

Hvad skete der, Hillary? Hvorfor hader så mange amerikanere dig? Og hvorfor elsker du 'Borgen'?
Egentlig vil hun helst tale om politik. Men da Politiken møder hende i Amsterdam, vil vi hellere høre, hvordan man kommer ud af sengen, når ens livsdrøm er bristet for øjnene af en hel verden. Hvordan man overbeviser sig selv om, at det lidt, man nu kan udrette, også er umagen værd. Hillary Clintons bog ’Hvad skete der?’ er netop kommet på dansk. Vi mødte hende til en snak om, hvordan hun kunne tabe til Donald Trump, hvorfor så mange amerikanere hader hende, og hvad hun mener med, at svaret er noget, enhver kvinde med ambitioner må forholde sig til. Og så elsker hun i øvrigt tv-serien ’Borgen’.
18 March 2018 | 6:28 am

Fakta: De blev belønnet ved Bodil Prisen
Der var priser til både debutanter og garvede filmfolk ved Bodil Prisen, der blev uddelt lørdag aften.
18 March 2018 | 6:25 am

Putin sætter sikker kurs mod ny præsidentperiode i Rusland
Valgdeltagelsen bliver eneste usikre faktor, når russerne søndag skal vælge landets næste præsident.
18 March 2018 | 6:20 am

Læs mere »

xml-format


18. marts 2018: Studerende med læsehandicap er meget afhængige af computeren som redskab. Støtte til læsning og skrivning har åbnet mulighed for, at de kan integreres i uddannelsessystemet på linje med de normale læsere og derfor opfylder kravene til uddannelse og blive ligeværdige borgere og deltagere i samfundet. Men udlevering af en xml-format kan ikke løse alle problemer - brug af kompenserende programmer til at blive undervist og trænet, og et væld af nye problemer opstår, når det tekniske er på plads. For at læse vanskeligheder ikke kun indeholder afkodning problemer; læseforståelse sektion er en anden vigtig faktor, da de tekniske midler ikke løser det samme. Generation unge i dag betragtes som indfødt af informationsteknologi. Dette bevirker, at ældre generationer, som enten indvandrere i informationsteknologi under det for givet, at unge til at bevæge sig frit og uden indblanding på nettet. Men det er ikke tilfældet. Undersøgelser viser, at unge ofte undlader at bruge xml-format, som internettet.
Der er tre vigtigste egenskaber, der adskiller netværks læsning fra papirbaseret læsning, nemlig multimodalitet hyper struktur og interaktivitet. Under mødet med skærmlæsning præsenteres læseren for forbindelse eller multimodal teksttyper; dvs. tekster, der kombinerer billeder, tekst, lyd, grafik, video og så videre. Dette møde kan sammenlignes med kohæsionsmekanisme, vi fortrolig med ved hjælp af referencer på xml-format eller fra en kombination af tekst og givet i en avis. Forskellen er, at internettet gør krav til læseren at kunne tilpasses i i forhold til de hurtige og uventede forskydninger mellem skriftsprog, visuelle repræsentationer og audiovisuelle input.


Derudover er specifikke for displaytekst hypertekst og dermed indgå i et netværk-lignende struktur, som ikke er umiddelbart kendt fra andre sammenhænge. Denne struktur betyder, at læseren aldrig præsenteret i teksten foran dem samtidigt. Han er således ikke let i stand til at informere sig om, hvor langt ind i den tekst, han har nået, at undersøge indholdet hvad som læser venter ham, eller at have et overblik af alle væsentlige dele af teksten læse. I skarp kontrast, har vi det trykte medium, der er kendetegnet ved en klart defineret begyndelse og slutning. Som læser er du her hele tiden klar over omfanget af forreste xml-format og om deres egen fremskridt i tekster læsning. Sidst men ikke mindst indbydende displaytekster til en aktiv form for læsning. Læseren er til en vis grad selvhjælp at beslutte, hvordan du ønsker at vise tekst, påvirker læseren en papirbaserede tekst ikke er i besiddelse af. Fuldtekst søgning er den anvendte form, når læserne bruger Google eller andre søgemaskiner til at finde hjemmesider. Fuldtekst søgning er en relativt kompliceret og kræver søgemodus så mange færdigheder læseren f,eks herfra: København, Moskva, Vilnius, Andorra la Vella, Damaskus, Warszawa, Port of Spain, Nairobi, Saint John's, Islamabad, Accra, Tunis, Mogadishu, Amman, Kuala Lumpur, Manama, San Jos, Dhaka, Georgetown, Washington D.C., Beograd, Reykjavik, Astana, Muskat, Nassau, Katmandu, Jakarta, Valletta, Bisjkek, Algier, Manila, Dodoma, Ulan Bator, Nouakchott, Paramaribo, Seoul

Se mere »